Kunderne fortæller

Inge og Knud Koch-Jensen skriver bl.a. "Vi glæder os til hver dag at tilberede vort varme måltid mad fra MadserviceVejen på en for os ganske problemfri måde, og det på det tidspunkt af dagen som vi synes om. Vort ønske om afvekslende, velsmagende og nærende mad bliver ligeledes på bedste vis opfyldt af den alsidige mad vi modtager" og udtrykker "vor ros og anerkendelse af den håndgribelige indsats, som alle ansatte i MadserviceVejen yder dag ud og dag ind alle årets dage"

 

Lindecentret i Bække skriver : skulle hilse og rose flæskestegen, de fik i går. Den smagte rigtig godt og var den bedste de havde fået :-)

 

Svend Aage Johansen skriver i JyskeVestkysten : Nu får jeg maden fra Holsted (Madservice-Vejen). Det er meget godt tilberedt og meget af alt. Jeg får både hovedret og biret, og jeg er meget godt tilfreds.... Maden får jeg leveret af herlige mennesker.

 

Skulle hilse mange gange fra brugerrådene i Gesten, Andst og Bække og sige tusind tak for noget meget lækker mad,  som de fik til deres nytårstaffel. De vil helt sikkert bestille ved jer fremadrettet, når de har disse arrangementer.
Samtidig syntes de, det var godt at se at maden var så god, når du nu engang selv blev så "gamle", at de skulle have mad udefra, så ville de vælge jer.