Skip til hoved indholdet

Om Madservice-Vejen

Læs mere om Madservice-Vejen

    Hjem Om Madservice Vejen

Madservice-Vejen er Vejen Kommunes leverandør af mad. Vi leverer mad til alle plejecentre i Vejen Kommune og til visiterede borgere i eget hjem. Der leveres i øjeblikket mad til ca. 400 borgere i eget hjem.

Hos Madservice-Vejen er vi slet ikke i tvivl om, at det gode håndværk kan smages i maden. Derfor bruger vi tid og energi på hele tiden at udvikle vores retter og sikre at maden lever op til vores kvalitetsstandarder. Vi har stor passion for maden, og vil gerne sprede madglæde ud i hele kommunen. Derfor sætter vi en ære i at lave og levere god mad, der smager af mere. Derfor bruger vi kun friske råvarer af høj kvalitet og tilbereder maden efter gamle traditioner tilsat ny viden. Dette gør maden både nærende og velsmagende. Bag maden står 32 medarbejdere, som sætter en ære i at levere mad af høj kvalitet til dig

Maden skal være en velsmagende og næringsrig oplevelse. Derfor kan du på vores menukort finde alt fra frikadeller til orientalsk kyllingegryde. Din madlevering kan derfor indeholde et varieret udvalg af klassiske danske retter og mere moderne og eksotiske retter – alt efter hvad du kunne tænke dig.

Du kan vælge imellem 12 hovedretter hver uge, som varierer fra uge til uge.

Du kan altid få en prøvemiddag gratis inden tilmelding til ordningen ved at kontakte os

Vi gør lidt ekstra for dig  

Vi kan godt lide at forkæle vores kunder en gang imellem. Der er f.eks. ekstra godt at finde på menukortet i forbindelse med jul og nytår eller når muligheden byder sig til.

Madservice Vejen

Ældre & Rehabilitering

Ring til os

Denne side er printet den 20-07-2024 23.49

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Madservice-Vejen
Fællesvirke 2
6670 Holsted

Telefon: 79 96 58 83

Telefontid

Links