Om Madservice Vejen

Madservice Vejen er Vejen Kommunes leverandør af mad. Vi leverer mad til visiterede borgere i eget hjem og til plejecentre i Vejen Kommune. 

Hos Madservice Vejen kan borgerne selv sammensætte sin menu. Vi sætter en ære i at lave og levere god mad, der smager af mere. Derfor bruger vi kun friske råvarer af høj kvalitet og tilbereder maden efter gamle traditioner tilsat ny viden. Dette gør maden både nærende og velsmagende.  

Madservice Vejen laver også diætkost - og det er vigtigt at vi kan levere lige præcis den type mad, borgerne har brug for, hvad enten det drejer sig om mad, der er let at tygge og synke, sukkerfri - eller glutenfri mad.  

Uanset hvad den enkelte borger måtte have af behov, tager vi en dialog om det - så vi i fællesskab når frem til den bedste løsning. Hos os er mad løsningen og derfor arbejder vi tværgående med kommunens øvrige fagligheder indenfor social- og ældreområdet, så vi har det bedste grundlag for at imødekomme borgernes behov bedst muligt.  

Maden  

Hos Madservice Vejen sammensætter borgerne selv sin menu ud fra et bredt udvalg af retter. Der er kendte, klassiske og nye retter, hvor vi tager hensyn til årstider og højtider. 

Man kan købe forret, hovedret, dessert og en smør-selv-madpakke. Portionerne leveres lige til køleskabet af vores faste chauffører.  

Madservice Vejen leverer i øjeblikket mad til ca. 350 borgere i ejet hjem i Vejen Kommune, derudover leveres også til alle plejecentre.

Vi gør lidt ekstra for dig  

Vi kan godt lide at forkæle vores kunder en gang imellem. Der er f.eks. ekstra godt at finde på menukortet i forbindelse med jul og nytår eller når muligheden byder sig til.

Madservice Vejen - mad med variation